Instruction Set

 
Pružanje konsultantskih usluga
Poslovanje kompanije se može značajno unaprediti primenom mogućnosti koje nude nove tehnologije. Nažalost, kompaniji često nije praktično, a ni isplativo, da zapošlljava sopstveni kadar koji će za moći da isprati sve tehnološke promene na tržištu i integriše ih da bi se unapredilo poslovanje. Zbog toga praćenje novih tehnologija ostavite nama, a mi ćemo vam zauzvrat uvek pružiti stručno mišljenje na osnovu dobrog poznavanje savremenih trendova u oblasti informacionih tehnologija. Dugogodišnje praktično iskustvo na IT projektima svih veličina nam omogućava pružanja konsultantskih usluga na najvišem mogućem nivou.
 
 
Održavanje informacionih sistema
Informacioni sistemi vrlo često predstavljaju bitan oslonac u poslovanju modernih kompanija, pa se ne može dozvoliti da zbog njihovog lošeg stanja trpi celokupno poslovanje. Sama usluga održavanja obuhvata brigu o aktivnoj i pasivnoj mrežnoj opremi, hardveru, klijentskim i serverskim operativnim sistemima, hostingu i internet prezentacijama. Nudimo mogućnost održavanja pojedinih delova ili kompletnog informacionog sistema. Takođe je moguće napraviti paket mesečnog održavanja koji je u potpunosti prilagođen potrebama poslovanja vaše kompanije.
 

Tehnička podrška

Naš korisnički servis vam pruža celokupnu tehničku pomoć i obezbeđuje neophodne informacije potrebne za neometano i udobno korišćenje softvera iz naše ponude.

+381 (600) 331598

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Preuzimanje dokumenata

Ovde možete da preuzmete naše cenovnike, evidencioni list i ostale dokumente koje smo pripremili za Vas.

Dalje

Podaci o kompaniji

IS
Instruction Set d.o.o. Pančevo
Preduzeće za konsalting i menadžment
radno vreme: od ponedeljka do petka, od 9:00 do 17:00

 

Poreski broj: 106222792 
Matični broj: 20558091 
Šifra delatnosti: 7022 
Broj računa: 205-148402-15

Kontakt

+381 (13) 331 598

 

Zmaj Jove Jovanovića 5a
26000 Pančevo
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.