Instruction Set

 
Ekspertiza postojećih informacionih sistema
Ekspertiza informacionog sistema obuhvata sagledavanje stanja i mogućnosti postojećeg sistema, sa stanovišta hardverskih, softverskih, aplikativnih i ljudskih resursa. Razumevanjem poslovnih potreba klijenta i dubokom analizom postojećeg IT sistema najlakše se dolazi do pravih rešenja. Analizom performansi sistema se otkrivaju uska grla u sistemu i predlažu se rešenja za prevazilaženje problema. Zatim se predložena rešenja integrišu u postojeći sistem, nakon čega se vrši integraciono testiranje sistema, kao i dalje finije podešavanje pojedinačnih komponenata.
 
 
Sigurnost računarskih sistema
Danas, kada mreže koriste milioni ljudi u svrhe razmene poverljivih dokumenata, bankarskih transakcija (e-banking) ili kupovine preko interneta, bezbednost na mreži postala je veliki problem i važan faktor za razmatranje. Pažljivo planiranje i implementiranje sigurnosnih rešenja je danas jedini način za sigurno poslovanje, uz edukaciju osoblja radi prevencije socijalnog inženjeringa. Višegodišnjim iskustvom u implementaciji firewall, intrusion detection, antivirus, spam control i drugih sigurnosnih rešenja, dodatno ćemo osigurati vaše poslovanje.
 
 
Implementacija softverskih rešenja
Predstavlja vođenje klijenta od kupovine do početka korišćenja softvera i/ili opreme koju je kupio. U zavisnosti od kompleksnosti sistema koji se implementira može obuhvatati više tehničkih ili projektnih faza. Vršimo prevashodno implementacije Microsoft i Kaspersky rešenja, međutim i mnoge drugi proizvodi i veliki svetski proizvođači nam nisu strani (Symantec, Adobe, Corel, Alt-N, Eset itd).
 
 
Strukturalno kabliranje mreže
Svaka računarska mreža mora biti dobro osmišljena kako bi svi resursi skladno funkcionisali. Ali, rad na računarskoj mreži ne počinje od podešavanja mrežnih uređaja, već od "grubih" radova kao što su bušenje zidova i postavljanje kablova kojima će mreža biti povezana. Zato je ovaj korak jedan od najbitnijih, i ukoliko nije dobro odrađen cela mreža neće ispravno funkcionisati. Nudimo profesionalne usluge strukturalnog kabliranje, uz vaš ili naš projekat rasporeda kablova u vašoj infrastrukturi. Posao će biti odrađen maksimalno brzo i u vreme koje vi izaberete, kako bi što manje smetao vašem poslovanju.
 
 
Izrada internet prezentacija
Danas je, više nego ikada, bitno imati upečatljivu i kvalitetnu internet prezentaciju koja će vašim klijentima olakšati put do vaših proizvoda i usluga. Ona je virtuelno lice Vaše firme, prva stvar koju klijent vidi kada Vas potraži na Internetu i kao takva mora da istom omogući jednostavan pristup Vašim informacijama. Naš web dizajn tim nudi izradu modernih prezentacija sa modernim CMS (Content Management System) rešenjima. Kao dodatna usluga nudi se i mesečno održavanje i ažuriranje vaše prezentacije kao i usluga obuke vašeg kadra za samostalno održavanje prezentacije.
 

Tehnička podrška

Naš korisnički servis vam pruža celokupnu tehničku pomoć i obezbeđuje neophodne informacije potrebne za neometano i udobno korišćenje softvera iz naše ponude.

+381 (600) 331598

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Preuzimanje dokumenata

Ovde možete da preuzmete naše cenovnike, evidencioni list i ostale dokumente koje smo pripremili za Vas.

Dalje

Podaci o kompaniji

IS
Instruction Set d.o.o. Pančevo
Preduzeće za konsalting i menadžment
radno vreme: od ponedeljka do petka, od 9:00 do 17:00

 

Poreski broj: 106222792 
Matični broj: 20558091 
Šifra delatnosti: 7022 
Broj računa: 205-148402-15

Kontakt

+381 (13) 331 598

 

Zmaj Jove Jovanovića 5a
26000 Pančevo
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.